
Tel Aviv to stolica jedzenia… a my kochamy jedzenie!
GOTUJEMY DLA WOŚP!
Wspieramy piękne inicjatywy, dlatego wystawiamy na licytację naszego szefa kuchni Michała Babińskiego! No może nie do końca jego, a przygotowaną przez niego ucztę dla 4 osób złożoną z 4 specjalnie przyrządzonych roślinnych dań. Do tego oczywiście wino dobrane przez naszego sommeliera 🙂
Zapraszamy na wyjątkową kolację dla czterech osób w najlepszej wegańskiej restauracji w Polsce według przewodnika Gault&Millau, oznaczonej prestiżowym godłem V Label.
Nasz Szef Kuchni, Michał Babiński, na tę okazję przygotuje dla Was i Waszych przyjaciół specjalne czterodaniowe menu, dzięki któremu poznacie bogactwo smaków Bliskiego Wschodu i niesamowitą atmosferę Tel Avivu. Dobry nastrój dopełni butelka wybornego wina, wybrana przez naszego sommeliera.
Jesz i pomagasz! Weź udział w licytacji, poznaj kuchnię Bliskiego Wschodu i wesprzyj tych najmniejszych.
W tym roku gramy dla oddziałów neonatologicznych.
DOBRA KARMA WRACA!
Bądźcie z nami i Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy.
Szczegóły:
Kolacja dla czterech osób przygotowana przez Szefa Kuchni restauracji Tel Aviv przy ul. Poznańskiej 11 w Warszawie.
Kolacja obejmuje 4 dania: przystawkę, pierwsze i drugie danie, deser, butelkę wina oraz ciepłe i zimne napoje
Czas obowiązywania zaproszenia: do końca marca 2018r. Realizacja po wcześniejszej rezerwacji.
GOTUJEMY DLA WOŚP! Wspieramy piękne inicjatywy, dlatego wystawiamy na licytację naszego szefa kuchni Michała Babiń…
Opublikowany przez Tel Aviv Food & Wine na 9 stycznia 2018